Sök DreamTEAM 2018!

Nu söker vi DreamTEAM 2018! Ta chansen att vara med och organisera en av de största (och bästa) arbetsmarknadsmässorna i Sverige!

Som en del av DreamTEAM lär du känna många nya människor och får möjlighet att knyta kontakter med företag. Det är en väldigt bra merit i ditt CV och är extremt roligt!

Ansökningsperioden öppnar måndag 15:e Januari.
Sista ansökningsdag fredag 26 januari kl. 23:59
Läs mer om posterna nedan!

Företagsansvarig (5 personer)

Är du en social och driven person som tycker om att utmana dig själv? Som företagsansvarig är du ansvarig för kontakt och rekrytering av företag till TEAM!

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att kontakta nya och gamla, små och stora företag samt fungera som en kontaktperson för företagen under året. Här gäller det att vara lyhörd och kunna sälja in mässan för att få in själva kärnan i TEAM – företagen.

Du kommer få bra insyn i hur det är att samarbeta med företag, vilket gör att rollen erbjuder många värdefulla erfarenheter för framtida arbeten och stor personlig utveckling. Som företagsansvarig letar vi efter dig som är utåtriktad, strukturerad och ihärdig! Säljerfarenheter är meriterande.

Företags- och kontaktsamtalsansvarig

Företagen som deltar i TEAM erbjuds möjligheten att ha kontaktsamtal med studenter. Där får de chansen att mötas under lugna omständigheter i enrum, vilket brukar vara ett uppskattat utbyte för båda parter. Som företagsansvarig med ansvar för kontaktsamtal är du en del av företagsgruppens arbete, men ditt huvudsakliga fokus ligger på att organisera kontaktsamtal.

Denna post ger dig stora möjligheter att nätverka med många företag på ett personligt plan. Här krävs det självklart att man är intresserad av företagsansvaret, men har lite extra känsla för struktur.

Bankett- och mingelansvarig

Som bankett- och mingelansvarig kommer du ha den stora äran att avsluta mässan med årets fest: TEAM-banketten!

Du sköter planeringen och utförandet av mingelkvällen där studenterna får ytterligare möjlighet att knyta värdefulla kontakter med företagen. I posten ingår det även att arrangera vissa interna event för att öka sammanhållningen och gemenskapen inom DreamTEAM 2018.

I denna kreativa post ser vi gärna en person som kan jobba självständigt och klarar av att hantera stressiga situationer. Har du erfarenhet av att organisera event samtidigt som du har ett öga för detaljer är det självklart ett stort plus.

Ansvarig företagsevent (2 personer)

Som ansvarig för företagsevent kommer du få möjlighet att anordna events både innan och under mässan. Tillsammans med företagen skapar ni nya och spännande event som uppskattas av studenterna, det kan vara allt ifrån företagsbesök till workshops. Bara din fantasi sätter gränserna!

I posten som ansvarig för företagsevent ingår även att boka in gästföreläsare till mässan. Har du känsla för trender och kan förutse vad som kommer bli morgondagens hetaste snackis? Då är det dig vi söker.

Vi letar efter dig som är kreativ och nytänkande och som har ambitionen att skapa intressanta aktiviteter! Har du tidigare erfarenhet av att anordna event är det meriterande.

Marknadsföringsansvarig (2 personer)

Med kreativitet och nytänkande ska du som marknadsföringsansvarig arbeta för att forma TEAM:s ansikte utåt, något som innefattar fria tyglar och möjligheten att verkställa just dina visioner. Rollen ger god insyn i alla delar av TEAM:s arbete då du kommer att arbeta tillsammans med många medlemmar i kommittén.

Som marknadsföringsansvarig ska du ha god samarbetsförmåga, vara kreativ, nytänkande och ha koll på sociala kanaler. Foto- och filmintresse är meriterande.

Spons- och serviceansvarig (2 personer)

Som Spons & Service delar ni på ansvaret för TEAMs sponsarbete och för de lunchrum och lounger som kommer finnas på mässan, vilka behöver mycket spons. För att göra loungerna till en upplevelse och skapa en god atmosfär ser vi gärna att du är kreativ och har en god känsla för service. När du arbetar med spons får du chansen att tillföra det lilla extra till TEAM-mässan och skapa mervärde för studenterna. Har du erfarenhet av sälj eller att söka spons är det självklart meriterande!

Mässansvarig

Som mässansvarig är du ansvarig för att organisera uppbyggnaden av mässområdet, planera flödet av studenter och placera företag. Vi söker dig som är strukturerad och alltid har koll på läget. När mässan går av stapeln har du det yttersta ansvaret för hela mässområdet. Detta betyder att du kommer spela en väldigt central roll och därför bör du besitta egenskaper som stresstålighet och god ledarskapsförmåga.

Logistikansvarig

Som logistikansvarig koordinerar du all transport kring mässan, vilket bland annat involverar transport av företagens representanter och material som ska till och från mässan. Du kommer ha många bollar i luften för att se till att företagen har vad de behöver under mässdagarna. Vi söker dig som är organiserad och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

IT-ansvarig

Som IT-ansvarig kommer du vara TEAM:s teknikguru. Du kommer ansvara för driften av vår hemsida och skapa lösningar för att få den så snygg och välfungerande som möjligt.

Under våren kommer du även att utveckla anmälningssystemet för företagen och vara ansvarig för internet samt elplanering under själva mässan. Här finns utrymme för att applicera ditt teknikintresse på ett verkligt projekt som ger nyttiga erfarenheter för framtiden.

Vi söker dig som har intresse av programmering och IT, där tidigare erfarenhet är ett stort plus.

Art Director

Som Art Director får du möjlighet att använda din kreativitet till att sätta din färgsprakande touch på mässan! Din huvudsakliga uppgift kommer vara att utforma alla TEAMs grafiska delar, från webb till tryck.

Vi söker dig som besitter känsla för färg & form och brinner för kreativt skapande. Erfarenhet inom designprogram från Adobe-familjen (främst Illustrator, InDesign och Photoshop) är till en stor fördel men intresset för skapande är det viktigaste!

I ditt arbete kommer du ha möjlighet att förverkliga egna visioner och få utlopp för dina kreativa ådror.

Info- och miljöansvarig

TEAM blev under 2016 tilldelad ett miljöcertifikat och detta vill vi självklart upprätthålla. Din utmaning är att fortsatt se till att kriterierna uppfylls och att TEAM gör så lite påverkan på miljön som möjligt. Här finns utrymme att på ett kul och nytänkande sätt lyfta fram TEAMs insats för miljön. Att vara målmedveten och ha ett intresse för miljöfrågor är därför ett klart plus!

Posten som info- och miljöansvarig innebär allsidigt arbete inom många delar av mässan. Du kommer fungera som en kontaktperson för mässan och bör ha ett intresse och känsla för att uttrycka dig i skrift.

Under mässan kommer du att vara spindeln i nätet och ansvara för Info-disken. Det är viktigt att du är stresstålig och snabbt kan komma upp med lösningar på olika problem som kan tänkas uppstå.

Följ oss

Missa ingen information! Följ TEAM-dagarna på sociala medier

Top