Hållbarhet

TEAM-dagarnas ambition är att studenter och företag ska kunna mötas och knyta nya kontakter inför framtiden. Detta förutsätter naturligtvis att vi även värnar om vår framtid, och därför arbetar vi aktivt för att minska den påverkan som mässdagarna har på miljön genom certifieringen Miljömärkt Event från organisationen Håll Sverige Rent.

För att minska vår miljöbelastning jobbar vi alltid efter vår miljöpolicy. Det innebär att vi alltid ställer miljökrav på varor och tjänster, återanvänder resurser i största möjliga mån, minimerar användandet av engångsprodukter och tar hand om allt avfall på rätt sätt. Vi hoppas med detta arbete kunna inspirera och uppmuntra både studenter och företag att själva bli mer miljömedvetna.

I år kommer TEAM klimatkompensera för hela mässan. Detta sker via organisationen Vi-skogen som planterar träd som kompensation för de koldioxidutsläpp som mässan orsakar. Genom att klimatkompensera för mässan bidrar vi inte bara till att minska vår klimatpåverkan, utan även till att bekämpa fattigdom och förbättra livsmiljön för de människor som riskerar att drabbas hårdast av klimatförändringarna.

Beräkningen är uppdelad i sju delar; boende, måltider, energi, avfall, material, mobilitet och transporter.

Vid eventuella frågor om TEAM:s miljöarbete, är du varmt välkommen att kontakta infomiljo@teamdagarna.com.

http://teamdagarna.com/wp-content/uploads/2016/03/ME-Logo-CMYK1-320x176.jpg

En diplomering från Håll Sverige Rent

http://teamdagarna.com/wp-content/uploads/Logotyp_klimatkompensation_2018-pdf.jpg

Följ oss

Missa ingen information! Följ TEAM-dagarna på sociala medier

Top