Erbjudande

Här beskrivs vad TEAM-dagarna kan erbjuda Er och Ert företag, både under formella och mindre formella tillställningar. Tveka inte att kontakta oss om några frågor uppkommer.

Monterplats

Under mässdagarna får ni en monterplats. Ni kan välja att stå en eller två dagar, där två dagar är till ett rabatterat paketpris.

Företagsvärd

Företagsvärden stödjer Er och Ert företag med allt praktiskt relaterat innan och under mässdagarna. Inför mässdagarna kommer Er företagsvärd att kontakta Er.

Kontaktsamtal

Som utställande företag finns det möjlighet för Er att ha kontaktsamtal. Detta är ett utmärkt tillfälle att träffa en eller flera studenter under ett privat arrangerat möte. Ni väljer själva vilka studenter Ni träffar.

Mingelafton

Efter den inledande mässdagen tisdagen den 25 september anordnas en mingelkväll för studenter och representerade företag. Evenemanget är ett unikt tillfälle för studenter och företag att mötas och knyta kontakter i en avslappnad miljö.

Bankett

Mässan avslutas onsdagen den 26 september med en storslagen bankett på Konsert och Kongress. Ni har möjlighet att få ta del av en helkväll som sent ska glömmas med trerätters-middag samt underhållning.

Marknadsföring

Som deltagande företag är Ni garanterade ett uppslag i vår digitala katalog samt representerade med länk och logga på TEAM-dagarnas hemsida.

Företagsevent

Inför de två mässdagarna anordnas en vecka av företagsaktiviteter och event som vi benämner Inför-dagarna. Under dessa dagar har Ni Således möjlighet att delta genom att erbjuda exempelvis gästföreläsningar, caselösningar och/eller liknande event. Utöver Inför-dagarna erbjuder vi även möjlighet att anordna företagsevent under mässdagarna.

Följ oss

Missa ingen information! Följ TEAM-dagarna på sociala medier

Top